Вивчаємо Положення про атестацію

13 вересня 2018 року у Львівській музичній школі №6 ім.Б-Ю.Янівського відбулася зустріч голів та секретарів атестаційних комісій закладів мистецької освіти м.Львова, Бродівського, Золочівського, Пустомитівського, Жовківського районів Львівської області. 

За ініціативи Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації, який представили його працівники на чолі з директором методичного кабінету закладів мистецької освіти п. Міленою Медвідь.

Також, у зустрічі взяли участь очільники обкому профспілок працівників культури Львівщини п.Михайло Підгурський та п.Ігор Тацишин. Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради, також, брало участь у зустрічі в представництві тимчасово виконуючого  обов’язки начальника п.Оксани Стельмах та головного спеціаліста п.Ольги Хоми.

Голова ГО “Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти” Богдан Ховзун модерував жваве обговорення нового положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури.

Цікаві питання,  особливості та проблемні моменти підготовки, проведення атестації, алгоритми їх вирішення – таким був  насичений формат кількагодинної зустрічі.

Заплановано організація ще кількох таких майданчиків професійного спілкування у інших районах Львівської області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *