Всеукраїнська практична конференція “Перезавантаження системи управління закладів мистецької освіти у сучасному вимірі”

Запрошуємо керівників (директорів та заступників) закладів мистецької освіти для участі у Всеукраїнській практичній конференції “Перезавантаження системи управління закладів мистецької освіти у сучасному вимірі”, під час якої, кращі спікери ділитимуться теоретичним матеріалом, практичним досвідом. Взяти участь у інтерактивних діалогах з питань управління, спілкуванні з колегами з різних куточків України.

Дата проведення: 15-17 лютого 2022 року (за умови введення жорстких карантинних обмежень дати проведення можуть бути перенесені)

Місце проведення: Тернопільський ліцей №21 – спеціалізована мистецька школа ім. І. Герети
(м. Тернопіль, проспект Злуки, 51)

Організатори: Тернопільський ліцей №21 – спеціалізована мистецька школа ім. І. Герети, ГО “Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти”.

Партнери: Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти, Дитяча школа мистецтв №5 ім. І.О. Дунаєвського м.Харкова, Львівська музична школа №6 імені Богдана-Юрія Янівського. За підтримки Тернопільської міської ради.

Умови участі:

• наявність в учасника сетифікату про повну вакцинацію або ПЛР тесту зробленого протягом 72 годин;
  • сплата добровільного благодійного внеску у розмірі 200 грн., який спрямовуюється на організаційні витрати щодо проведення конференції;
  • транспортні витрати, проживання та харчування за рахунок учасників (відряджаючої сторони).

УВАГА!!! Конфернція не є заходом підвищення квіліфікації чи методичним заходом! Тому, сертифікати, довідки видаватися не будуть!!!

Кількість учасників обмежена!