Увага! Зміни у програмі проведення підвищення кваліфікації!

Шановні колеги!

Сьогодні на своєму засіданні Координаційна Рада Громадської організації «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти» прийняла рішення про внесення змін до положення про підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів мистецької освіти в рамках Міжнародного проекту «Майстерня Сузукі 2020» від 13 лютого 2020 року.

Зокрема, внесені наступні зміни:

• Частину 4 положення викласти у наступній редакції : «Підвищення кваліфікації проводитиметься за окремим рішенням Координаційної Ради Громадської організації «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти» у додатково визначений час.”

Вважати терміни проведення підвищення  кваліфікації відтермінованими на невизначений термін.

• Доповнити положення наступним абзацом: «Особи, які  внесли цільові благодійні внески до часу запровадження режиму надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 мають можливість пройти підвищення кваліфікації в рамках Міжнародного проекту «Майстерня Сузукі» безумовно.”

Про час і місце проведення підвищення кваліфікації буде повідомлено додатково.

2 коментар до “Увага! Зміни у програмі проведення підвищення кваліфікації!”

1. Добрий день. Сьогодні відбудеться підвищення кваліфікації “Сучасні вокальні техніки та прийоми в естрадній музиці”?

1. Добрий день! Так сьогодні об 11.00

Тут детальна інформація: